31 Ocak 2015 Cumartesi

UKASH KULLANMAK ARTIK ÇOK KOLAY

Ukash kullanmak artık çok kolay. binlerce sitede kullanabileceğiniz Ukash sanal kart ile alışverişin keyfini çıkartın 15,000 i aşkın site de geçerli olan Ukash ön ödemeli sanal kart artık ülkemizde de yaygınlaşmış ve bir çok kullanıcı alışverişlerinde ukash kart kullanmakta..internet üzerinden yapılan harcamalar her geçen gün artıyor. Bu nedenle güvenli ödeme yolları ve güvenli internet alışverişlerinde tercih ediliyor ukash kart. Aslında eski bir sistem olan ukash internet ortamında güvenli ödeme sistemi için kullanılan en bilindik yöntemlerden bir tanesidir.bu sistemle kişisel bilgileriniz,banka kartı bilgileriniz kullanılmamaktadır. Kullanacağınız 19haneden oluşan ukash şifresi  ile alışverişinizi güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Ukash kart almak istediğinizde güvenilir bir ukash bayisi seçmeniz gerekir. kurumsal bir firma olmasına dikkat edin bu sayede seçtiğiniz ukash bayisinin güvenli olup olmadığını anlarsınız.Kurumsal bir firmayı anlamanız için sitenin iletişim bilgilerine ulaşın, sabit telefon, kurum adı adres bilgileri gibi kurum hakkında yasal olan bilgiler güvenliğinizi arttıracaktır.

Ukash kart alırken de yine aynı şekilde internetten  Havale ya da eft gibi ödeme yollarını kullanabilirsiniz.bazı siteler kredi kartı ilede satış yapabiliyor, kart bilgilerinin öğrenilmemesi açısından pek tercih edilmiyor. satın aldığınız ukash kart, Bu anlamda sanal bir kartın kullanıldığı ukash kartta 19 haneli pin kodunuz sizin geçici  sanal kartınız olacaktır. Kullanacağınız limiti de belirleyerek işlem yapabilirsiniz.İnternette yapılan alışverişlerde kredi kartı yerine ukash kart kullandığınız zaman sınırlı oranda para kullanırsınız. İstediğiniz kadar kart tercih ederek harcamanız için önceden bir miktar belirleyebilirsiniz. bu yolla da harcamalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.

Ukash kartı istediğiniz yerde kullanabilirsiniz, Gerek yurt içi gerekse yurt dışında,skype ya da facebook gibi sosyal alanlarda şans oyunların, veya internet üzerinden oynanan oyunlarda, ücretli hizmetler için kullanabilirsiniz. Ön ödemeli bir sistem olan Ukash sanal kart ile Örneğin skype kullanarak telefonunuz için kontör yükleme işlemi yapabilirsiniz.   Ukash kart kullanımı son derece basit ve kolay tamamlanan bir işlemdir. Bu işlem sırasında sizden herhangi bir bilgi alınmasına gerek kalmaz. Ülkemizden ve yurt dışından yapmak istediğiniz alışverişleriniz de kullanabileceğiniz ukash kart için gerekli olan tek ödeme bilgisi olacaktır. Ukash kartınızda bulunan limitin bitmesi halinde sizinle ilgili herhangi bir bilgi ya da kart bilgisi bulunmayacaktır.bu nedenle ukash hem çok güvenli vede kolay bir ödeme sistemidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder