28 Ocak 2015 Çarşamba

Ukash kullanımı

Ukash ülkemizde hayli yaygınlaşmakta olan bir ön ödemeli sanal kart sistemidir.bu sistem giderek artan bir fırsata dönüşmektedir.19 haneli sanal kart şifresi ile pek çok sitede kullanılmaktadır.güvenlik konusunda kıredi kartı banka kartı gibi ödeme sistemlerini geride bırakmıştır. internet üzerinden yetkili bayilerden temin edebileceğiniz Ukash kart şifrelerini,kendinize koyduğunuz limit kadar alış verişlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ukash kart şifreleri birkerelik kullanıma sahiptir,bu nedenle bilgileriniz ve bakiyeniz asla başkasının eline geçmez.
Günümüzde bankaların uygulamış oldukları sanal kartlardan daha güvenlidir.banka bilgisi gerektirmez. yetkili sitelere havale eft gibi ödeme seçenekleriyle kontür yükleme gibi istediğiniz miktarda ukash kart alıp harcamanızı ona göre yaparsınız.Ukash logosunun görüldüğü her sitede geçerlidir kolay ve hızlı alış veriş imkanı sunmaktadır.Paranızı ukash kart ile güvenli şekilde harcar kontrol altında tutarsınız. şifrem çalındı kişisel bilgilerim başkasının eline geçti kaygısı yaşamazsınız.
Ukash kart satın alırken, bir çok yetkili siteden fiyat araştırması yapabilir uygun ucuz Ukash alabilirsiniz. Ukash euro para cinsinden satılmaktadır, kur fiyatlarının düşmesi yükselmesi gibi durumlarda ucuza temin edebilirsiniz. Ukash kart ın euro cinsi para birimiyle satılmasının nedeni, bir çok ülkede geçerliliği kabul edilmiş bir sanal kart olduğundan uluslar arası para birimi euro olması nedeniyle Ukash euro ile satılmaktadır.eft havale yaparken türk lirası olarak ödeme yapabilirsiniz.karşılığında hesabınıza ödediğiniz miktarda euro geçer.yetkili Ukash bayisinden almış olduğunuz 19 haneli kart şifreniz ile dilediğiniz alışverişi yapar, içiniz rahat bir şekilde alış verişinizi sonlandırırsınız.
Ukash kart'a nasıl sahip olabilirsiniz?
internet üzerinde satışı mümkün ve yetkili siteleri ziyaret ediniz.sitelerde bilgilendirme ve canlı destek hatları bulunmaktadır. iletişime geçeceğiniz operatörler sizleri yönlendirecektir. istediğiniz miktarda bir Ukash kart seçip ödeme için havale eft k.kartı gibi seçeneklerden birini seçin. satıcı firmanın hasabına paranızı yollayın,sizlere email veya sms yolu ile 19 haneli şifreniz gelecektir. yapmanız gereken bukadar kolay vebasit. akabinde kullanmak istediğiniz sitelerde, ödeme cinsi Ukash seçeneğinden alış verişinizi tamamlarsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder