30 Ocak 2015 Cuma

NEDEN UKASH

Neden ukash?
 Ukash yüzün üzeri ülkede ve  onbeş bin i aşkın internet sitesinde kullanılmakta.Ukash globalleşen dünyada ülkemiz dahil olmak üzeri internetten alış veriş fırsatını kolaylaştırıp güvenli hale getirmekte. Ukash ön ödemeli bir sanal karttır. bu karta sahip olmak çok kolay ve güvenlidir. internet üzerinden yetkili bayilerden satın alabileceğiniz ukash kartlar ile dilediğiniz yerde dilediğiniz sitede ukash kart ödeme sisteminin geçerli olduğu her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. güvenlik açısından hiç bir tehlikesi yoktur. çünkü ukash tek kullanımlık bir ön ödeme sistemidir. kullanırsınız biter. kişi bilgilerinizi , banka bilgilerinizi veya kıredi kartı bilbilerinizi istemez. Bu nedenle internetten alış veriş yapanlar için çokca tercih edilen güvenli bir sistemdir. Ukash tamamen yasaldır.ülkemizde bazı kafa karışıklıkları yaratılsa bile bu konu hakkında,aslı astarı yoktur.devletin yasaların bunu yasaklayan bir kanunu yoktur. içiniz rahat bir şekilde alabilir ve kullanabilirsiniz.Oyun siteleri, skypee yüklemesinde, şans oyunlarında, ve alışveriş yapabileceğiniz tüm yerlerde.
Ukash almak,ukash harcamak, ve kalan parayı iade edilmesini sağlama, oldukça kolaydır. Uksah bayiniz ile bu işlemleri saniyeler içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik tüm bu işlemler yüzde yüz bir güvenlik ve emniyet sistemi ile yapılacaktır.
Siz de bu güvenli sistemle, yüklediğiniz paranın kullanım gerçekleşene kadar değer kaybetme ihtimali Euro kullanımıyla engellenmiş, Euro kullanımı ile tüm dünyada kolay kullanım sağlanmış ukash sistemine dahil olarak, internette sınırsız bir özgürlüğü yüzde yüz güvenlikle yaşayın. Ukash kartınızdaki parayı harcarken, harcama yapacağınız internet sitesine, kişisel bilgilerinizi girmenize gerek kalmayacak sadece cep telefonunuza ukash bayii tarafından gönderilen 19 haneli şifreyi ödemenizi tamamlayacaksınız. Böylece kişisel bilgilerinizin güvenliği yüzde 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder